keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Toisel puolel Suomee

Kyllä on hyvä mennä joskus merta edemmä kalaan. Kalajoen miitinki oli mulle sellainen todella onnellistuttava kokemus. Ensinnäkin ajella lähes maan poikki luoteis-kaakkosuunnassa oli rikastuttava elämys. Maasto muuttuu moneen kertaan, alavaa tasamaata, kumpuilevia kukkuloita, korkeita kallioseinämiä, erämaata ja viljavia peltoja, monia järviä vuorotellen.
Kalajoen rannikko on niin erilaista kuin Suomenlahden, täällä on saaria, kiviä ja luotoja rikkomassa rantaviivaa. Aava meri mykistää, auringon uppoaminen mereen satumaista.
 Olin Miitingissämme monta kertaa suorastaan pakahduttavan onnentunteen vallassa, ajattelin että juuri minä saan olla tässä ja nyt, kaikessa mukana. Ihanat ilmat, ihanat uudet elävät ystävät, eivät enää virtuaalihahmot, vaan lihaa ja verta. Aamukävely yksin, sitäkin tarvitsen, oli ihana ja siitä tämä kuva.
Toinen kuva parvekkeelta keskipäivän aikaan, rauhoittava näkymä. Meidän hiihtomaasto ja kisakenttä.
 Leenu, Liinu ja Tiinu olivat hyviä pomppimaan ja kiljumaan, se tasapainotti tätä rauhaa.
Meillä oli kivaa ja hyvä olla yhdessä.
Lämpimästi ajattelen teitä jokaista kasanpalasta. Tämä kantaa pitkälle eteenpäin.

14 kommenttia:

 1. oli niin kiva tavata taas uusi pomppiva hengenheimolainen, siitähän tuo "leenu, liinu ja tiinukin" kertoo! samaa sukua oot :DDD
  kiva kun tulit ja tavattiin!

  VastaaPoista
 2. Olen käynyt täällä ranalla , mutta siitä on aikaa, lapsia oli vasta yksi, joten jo siitä voi laskea että noin 40v.. asuin Oulussa , josta oli lyhyt matka näille rannolle.. nykyään on niin että en voi istua pitkiä matkoja.. useita tunteja.. täytyisi pitää useita tauko pomppuja välillä.. Siellä pohjoisessa oli lyhyt yö vielä tähän aikaan.. varmasti se oli ihana kokemus kaikille, sen uskon.. ihana oli minunkin tilaisuuteni täällä , oman vanhimman lapsenlapsen rippijuhla oli juuri silloin..

  nyt olen lähdössä elokuussa risteilylle, mutta tällä kertaa en emännöi jos saan samalle päivälle lähtijöitä sovituksi, se olisi kivaa.tarkoitus elo kuun 14pv tai sen jälkeen 4 viikon rajauksella. on niin paljon näitä virtuaaliystäviä jo täältä etelästäkin että eiköhän pieni porukka siitä muodostu.. kuten sanot ihmiset livenä kohtaamalla luo uuden ulottuvuuden, ihminen tulee persoonallisuutena enenmmän esille..

  VastaaPoista
 3. Oletko todella ihan varma, että ajelitte Suomessa!!
  Niin upeasti kuvailit ajomatkan halki kotomaamme. Ja entä perilläolo; viimeistään Sinun kertomasi saa minut uskomaan, että teillä oli mukavaa ja hyvä olla siellä Kalajoella. Kiitos, Anjuusa, kerronnastasi.

  VastaaPoista
 4. TT, sun piipittävä, hyvinlaulava,tiukkapeppuinen rekkamies, voi että on ihana! Siekii oot!

  Polaris, ei Yyteri voi olla parempi, eihän me siellä oltu.

  Aikulle tuttu paikka, olin minäkin -81 perhereissuilla sekä Kalajoella että Yyterissä.

  Vokki,ja ajatteles,koko matka Shamanin kyydissä mennentullen.Siellä me fuskattiin niin,että helemat ja puntit paukkui, jeeeeee!!!
  Sinä puutuit,nyyh :(

  VastaaPoista
 5. mun piipittävä?!! taisit tavata sen pikkujupen :DDD

  VastaaPoista
 6. Älä ny Anjuusa kaikkea kaikille paljasta (punastuen),,,,,

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sullekin niin nuorekas Anjuusa. Vieläkin näkyy sormenjälkesi lantiollani :D

  (Hei, mitäs te nyt aattelitte, ne jäljet jäivät tandemhiihdosta, jossa oli Jupetan joukkueen kanssa loppusyöksy aivan rinta rinnan :-)

  VastaaPoista
 8. Haa, pitihän mun tarrata mieheen ihan luvan kanssa. Et kai sentään mustelmille mennyt :)

  VastaaPoista
 9. No, aluksi tuntui aika lailla, mutta ei enää niin pahalta, kun otit sauvasta kiinni, heeh :D

  VastaaPoista
 10. Mukanaolon tunne minullakin, lumoavalla matkalla läpi Suomen, kiitos Anjuusa!

  VastaaPoista
 11. Petriina, kiva että eläydyit. Minä kun olen tällainen homo ludens (leikkivä ihminen) pidin siksi miitingistä, ryhmähengestä,ja 'lapsekkaista' vanhoista kisailuista ilman mitään seksuaalisia virityksiä. Todella rentouttavaa.
  Kuules, huimaukseen auttaa pään nopea kääntäminen puolelta toiselle useaan kertaan. Värekarvat korvassa joutuvat liikkeeseen ja se auttaa. Kokeilehan.

  VastaaPoista
 12. Hitsit Anjuusa mikä ihana ihmeinen olet!!! Yritin eilen rustata tänne kommenttia Sinulla ja Sinulle säähköpostiisi, mutta ei onnistunut ja se oli tosi railakas ja kiva viesti. Sen kuvan voit lähettää sähköpostiin, hullu kun en ottanut Sinun puh numeroa, saanko sen kysyä Plätyltä??? Leenu, Tiinu tai Liinu kiittää, mikä minä oikein olin.. Ainakin hymyhuulet:)

  VastaaPoista
 13. APUVA poista tuo heti, tuliko niitä häiriköitä, hulluja on maailma täynnä,itse otin töihin lähtiessä ja häiriköin sitten kun ehdin!!!!KIIIIITOOOS

  VastaaPoista