lauantai 15. lokakuuta 2011

Kuujuhlat " Kouvolan Kiinassa"


Sulavaa tanssia ja eksoottista laulua, huono kuva.
Viehkoja nuoria Kiinasta
 Vieraat saivat maistuvan ruoka-annoksen
Sisääntuloportti China Centeriin, ent.meijerirakennus

Tänään vietettiin taas kerran täällä kiinalaisten suurta kuujuhlaa, perheen, ystävyyden ja uuden sadon juhlana tunnettu  lokakuun täydenkuun aikoihin. Väkeä oli runsain mitoin, mukana myös muitakin maahanmuuttajia. Ohjelmaa, laulua ja tanssia ja sitten odotettuna maukas kiinalainen ateria, lisänä vielä kahvia, hedelmiä, pähkinöitä, ja kuukakkuja. Ja kaikki tämä täysin ilmaista.

Sää oli taas mahtava pyöräillä tapaamaan tuttuja (eivät ole kiinalaisia). Täällä on paljon nuoria Kiinasta opiskelemassa ja he ovat todella hymyileviä ja ystävällisiä ja kovin kohteliaita vanhempia ihmisiä kohtaan.
Lisäksi shoppailin edullisesti, 3 huivia mm.

Ihan oli mukavaa vaihtelua pihatöihin. Ensi lokakuussa taas uudestaan, on jo perinne, vuosi sitten olin myös mukana.

7 kommenttia:

 1. Hieno juhla nimeä ja perinteitä myöten:)

  VastaaPoista
 2. Teillä on siellä oikea kiinalaisyhdyskunta, pitäisi tulla joskua katsomaan. Oikea, ei muunneltu kiinalaisruoka on tosi hyvää, tulee usein syötyä sitä reissun päällä. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. olikohan oikein kiinalainen tunnelma musiikki ja karnevaalit..oletan että ihan kiinaksi esittivät.. hassua kun en ole käynyt siellä vaikka olen käynyt Kouvolassa useita kertoja ihan joka vuosi.onhan siellä lapsuuden ystäviä.

  VastaaPoista
 4. Olen lukenut noista juhlista.. sillai vasemmalla silmällä. Mutta tuon kiinalaisen paikan haluaisin nähdä joku kerta, ihan turistina hissukseen..

  VastaaPoista
 5. Kiva juhla, mutta kuka sponsoroi sen?! Olithan itse Kiinassa vähän aikaa sitten? Ehkä joskus, jossain vaiheessa pääsisi tutustumaan mielenkiintoiseen kiinalaiskulttuuriin. Voisi alkaa jo täällä netissä. Rakastan matkustamista!!

  VastaaPoista
 6. Voi, olisipa ollut kiva käydä. Olen käynyt Kouvolassa melko usein muuten vain asioilla, kun siskoni asuu Lapinjärvellä. Viimeksi kävin siskon miehen kanssa ostamassa hänelle autoa, minä olin se joka tuli mukaan tinkimään, mulla tuo suu käy aika hyvin joskus! :D

  En tiennyt edes sitä että siellä on tuollainen kiinalaisyhdyskunta!

  Oli varmaan kiva kokemus!

  Tuo ruoka näyttää tosi hyvältä!

  Hyvää syntymäpäivää!

  ____/)___/)______./¯"""/')
  ¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯\)¯¯¯'\_„„„,\)

  VastaaPoista
 7. laalin sivulta huomasin että sulla oli synttärit. paljon onnea näin jälkikäteen, kakkua saitkin jo tarpeeksi.. parantumisia jaloille.

  VastaaPoista