keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Mummotautia

Mummotautiin kuuluu monenlaisia oireita. Nyt en puutu niihin fyysisiin , vaan ihan näihin tavallisiin sosiaalisiin ympyröihin liittyviin. Eikös olekin niin, että mummit, miksei vaaritkin, kantavat lompakossaan lastenlastensa kuvia. Niitä sitten ihan pyytämättä esitellään tutuille ja tuntemattomillekin mahdottoman ylpeänä. Kuinka ihmeellisiä, kauniita ja älykkäitä ne ovatkaan.
Mulla näitä on yhteensä 6 , joista vain yksi, eli nuorin on tyttö. Eikä yksikään ole punatukkainen kuten mumminsa (pojat sanoo mumskajäbäksi). Tyttö olisi mielestäni saanut olla punapää. Mutta kun ovat kaikki ihan normaaleja.
Mitään huolia he eivät ole aiheuttaneet vanhemmilleen eikä mulle tietenkään.


Kolmanneksi vanhin pitää täällä Kouvolassa oman sellokonserttinsa. Vuosi sitten hän tuli toiseksi Turun sellokilpailuissa ja opiskelee siis edelleen Sibbiksessä. Rakastan sellon ääntä, toki muitakin soittimia on ihana kuulla. Jaani on hurjan empaattinen luonne. Olen kutakuinkin kaikkiruokainen musiikin suhteen, klassisen tahtiin ei oikein voi tanssia, siksi tanssimusiikki on kanssa mahtavaa.
On tämä kesän odotus taas ihanaa, ovia voi pitää auki  ja kulkea paljasjaloin sisäänulos.
Mukavaa elellä, kun jokin sävel soi mielessä ja sydämessä.

10 kommenttia:

 1. Tunnistan tuon "taudin!" Mulla kaksi kuvaa, tytön ja pojan, lompakossa. Tyttö soittaa pianoa ja tanssii, poika on ilmoittanut että ei aio harrastaa mitään ja sekin on minusta hieno ja persoonallinen kannanotto maailman menoon.

  VastaaPoista
 2. En kanna kuvia mukanani, riittää kun on oma kuva ajokortissa.......

  VastaaPoista
 3. Sitä minäkin, että vaariukki-isoisämiehet tuskin pitävät lastenlasten kuvia mukanaan.Omakuva kun on niin ihana;) Onhan ajokortissa usein kuva, josta ei meinaa millään tunnistaa omistajaa, haa!
  Ilmankos ei puhuta mistään vaaritaudista. Mummotautiin ei kuole, se vain piristää.

  VastaaPoista
 4. Mummotauti on paras tauti:)Ja vaikka lompssa olis muuten tyhjä,niin Siiri siellä varmasti hymyilee,kun sen avaan.Hyvä me mummot ja meidän ihanat lapsenlapset!!!!!

  VastaaPoista
 5. Sello on hieno soitin, olen siitä aina tykännyt.....komea on sellon soittajakin.

  VastaaPoista
 6. Sellokonsertti ja oma poika siellä.
  Voiko sitä ilman onnen kyyneleitä kuunnella ja katsella?

  Haluaisin minäkin tuon taudin.. mutta en sitten millään sairastu, vaikka kuinka odottelen..

  VastaaPoista
 7. Taaskaan ei kommenttia ole, no kehuin poikaa ja selloa, enkä muista mitä mutta minulla näitä ihanuuksia on 4 joista kahden kanssa tiiviimmästi olen saanut elää.. kaikkia rakastan pyyteettömästi en ehkä samalla tavalla, mutta yhtä paljon, tosin ensimmäinen tuli sydämeeni tavallaan monta kertaa, koska olin viikon ammanakin kun äiti haki pikkuveljen ja hän oli vasta 1 vee ja 7 kk ja niitä kesäöitä en ikinä unohda..

  VastaaPoista
 8. voikkis, alussa minulla oli kuvia lompakossa, juu mutta nyt olen keksinyt oivan uuden keinon, lapstenlasten kuvat on kännykässä, ja tietty omatkin lapset. jos laitan lompakkoon kaikki kuvat joku erehtyy pitämään vielä rikkaana, jota tietysti olenkin, muuten mutta en ryve rahassa kuten roope ankka.,. vappuna juon simaa ja syön munkkeja kun yksi lapsen lapdsista täyttää 9vuotta! hauskaa vappua sinullekkin..
  ihana lapsenlapsi sinulla, ties vaikka joskus kuulen soiton hänen...

  VastaaPoista
 9. HALLOOTA ANJUUSA!!!????? Missä se viillättää?

  VastaaPoista
 10. Mustis, tarkoitatkos minua vai Jaania. No, minähän vain täällä meillä, mutta Jaani on kutsuttu Santa Fehen Amerikkaan soittamaan Magnus Lindbergin modernia musiikkia ja sitten Kuhmoon kesällä.
  Suutani vaan soittelen ja yskin solistina.

  VastaaPoista