maanantai 27. joulukuuta 2010

Talven ihmeihanuuksiaOsaapa olla kaunista, puhdasta ,hiekoittamatonta, valkoista ja niin kunnollista talvea. Tykkään pienistä lumituiskun ihmeteoista, kuten tuo autotallin pitsipaneeli.Sopii hyvin naisihmiselle, jolla tosin ei ole autoa. Ikkunakoristeetkin tulevat ilmaiseksi.Nietosten muodot tuulen tekeminä ovat todella muodokkaita..
Luin äsken Ylen tekstitv:stä blogin talvipyöräilyn terveellisyydestä sekä psyykkisen että fyysisen. Olen niin tottunut ajamaan säällä kuin säällä, "purjehtimaan" sateenvarjon kanssa  ja -25 pakkasessa. Nastarenkaan vaihdoin eturenkaaseen, ei ole kiva lentää pyörällä, muuten kyllä. Moni katsoo säälin sekaisin ilmein, kun meikä ajaa. Varsinkin ne, jotka eivät kesälläkään aja pyörällä. Enpä siitä välitä.
 Aloitin blogikirjoittelun omenilla, tuskailin niiden paljoutta. Nyt olen kiitollinen niistä viidestä omposta, jotka vielä ovat puussa. Hauska katsella, kun linnut syövät omenajätskiä, kerrankin oli 4 tinttiä yhden omenan kimpussa.
Muuten en ruoki lintuja, naapurin täti ruokkii .


Illan siniset hetket ovat niin kauniita. Kodin lämpö ja ulkoilman kylmä sinisyys ovat hieno kontrasti.!
Menen tekemään nyt ihmeteon, luomaan lumet, siinä kuntosalia kerrakseen

No, huh huh, tulipa sinistä liikaa, hakusessa on vielä taiturointi koneen kanssa. Siitä huolimatta toivotan onnellisia loppuvuoden päiviä ja vielä onnellisempia uuden vuoden päiviä !
10 kommenttia:

 1. Upeita ovat koristeet ja lumen luomat taidenäyttelyt. Kun pyöräilet ja luot lunta, ehkä et sairastu flunssaankaan kuten täällä eräät. Kyllä minäkin sauvakävelen talvellakin, mutta viime aikoina se on pakkasen ja jouluhössötysten ja laiskuuden vuoksi jäänyt vähemmälle. En ole kuuteen vuoteen ollut sairaana, mutta riemullisen jouluaaton jälkeen makasin sängyn pohjalla köhässä ja kuumeessa joulu- ja tapaninpäivän. Enää ei kuumetta ole, mutta nukkunut olen tänäänkin, vaan eiköhän kunto tästä taas hiljalleen kohene. Yskäkin alkaa jo hellittää.

  VastaaPoista
 2. Kaunista luonnon muovaamaa taidetta..
  Talvi antaa siihen monenlaisia mahdollisuuksia.
  Paranemista Uudeksi Vuodeksi!

  VastaaPoista
 3. Hei te kaksi Riinaa,
  Pet, sun tarvii nyt nukkua paljon, aina kun siltä tuntuu, niin pää tyynyyn vaan ja simmut kiinni. Ja kivat unet siinä samalla. Se parantaa.

  Ulle, sullakin on selvästi silmää nähdä ja huomata. Kiva ! Saat sinäkin nukkua.

  Anjuusakin nukkuu.

  VastaaPoista
 4. Kovin kauniita ovat nämä talviset illat jos aamutkin, mukavaa vanhaa vuotta Sinullekin Anjuusa, sitähän on vielä jäljellä vaikka kuinka monta päivää! (Ja kiitos sille kiltille naapurin tädille:))

  VastaaPoista
 5. Nautin kuvistasi, kuten luonnontaiteesta ympärilläni. Menköön vanha vuosi, ja tulkoon ihana uusi vuosi Sinulle, kuten kaikille!

  VastaaPoista
 6. olen aina huomannut että vain luonto tekee todelliset taideteokset.. hyvä kuvaaja nappaa ne kameraansa.

  VastaaPoista
 7. Kylläpä olet varsinainen sissi polkupyörän kanssa!Minua laiskaa sauvatkin nurkassa kallellaan katselevat ja toivovat ahkerampaa ulkoilutusta.Ihan vakava lupaus ensi vuodeksi on annettu:)

  VastaaPoista
 8. nyt on 31.12. kello 13.32 toivotan onnea vuodelle 2011

  VastaaPoista
 9. Missä ne loput teestit ovat Anjuusa? Minä odotan niitä kuin kuuta nousevaa:)

  VastaaPoista
 10. I'm in love with the first picture!!!
  have a happy weekend and greetings from Spain!,

  Elena

  VastaaPoista