torstai 7. lokakuuta 2010

Vanhuus ! Tuliko nyt hetki sitten?

Aivan kamalaa sähläystä tämän koneen kanssa. Onko nyt viirukset ja bakteerit vallanneet masiinan, kuten Polaris tuossa äskettäin selosti. Mulle on tullut noita, ei yhteyttä palvelimeen ja vaikka mitä.Yritin kirjoitta kommia yhteen juttuun ja silloin se iski. Googletilin kanssa suttaaminen.En muistanut mitään, en saanut lähetettyä. Huh..Huh..
Loppukohan tämä leikki tähän, kun just on vasta päässyt alkuun. Osaankohan edes kuvaa lähettää, kokeilenpas.Jos ei niin sitten ei. Itkettää!!!!

Näytti tulleen.
Minut tuo ikivanha kuollut kanto Tuusulan hautausmaalla pysäytti.Tuntuu kuin olisin minä siinä.

8 kommenttia:

 1. Melkoista sähläystä koneen kanssa täälläkin, paitsi tänään tää on taas toiminut kuin enkeli, ellei nyt sit heti kohta kun kehuin, ruutu räpsähdä pimeäksi...

  VastaaPoista
 2. Minulla on koneessa kolme virheiden korjaus ja roskien puhdistus ohjelmaa, ne auttavat aika paljon. Kone tulee myös nopeammaksi.

  VastaaPoista
 3. Polaris, hyvä sulla, kun olet "tietokone" itse.Ja osaat mitä vaan. Mulla köyhällä akalla ei ole Ek-jäsenyyttäkään. Se loppui eilen. On vaan tämä yhteinen kasa sekä yllä ja alla olevat omat höpinäjutut.

  VastaaPoista
 4. Helskutti sentään, omaan koneeseeni paukkuu silloin tällöin joku Troijalainen! Onneksi "vartijat" hoitavat hommansa.
  Lienenkö vallan Helena kun niin vainoavat?

  Siis mikä? Vanhuus? Höh.. ei sellaista o!

  VastaaPoista
 5. Nehän ovat vain numeroita, älä niitä tuijota!!! :DD

  VastaaPoista
 6. aika voimakas mielikuva, tuosta kannosta. ehkä siinä on sitä sukututkijan geeniperintää, ajatteles kuin syväl sen juuret on. ja miten monta oksaa kaatui kuin ihmiset sodassa.,.

  melkein runon aihe.. mitäs sä hyrylässä? Onko tuttuja, minulla paljonkin.. ja rantatie tuttu kirkon luo ja onhan siel Haloset Ja Ainolat.
  ja minä olin.. byääää tahdon takasin..

  VastaaPoista
 7. Meidän kollegojen senioriryhmän syysretki tehtiin Tuusulan Rantatielle nähtävyyksineen.Ei mulla mitään kytköksiä sinnepäin ole. Tytär oli opiskeluaikoinaan Ainolassa kesäoppaana ja oli tykännyt, musikaalinen kun on.

  VastaaPoista
 8. Merkillinen kuva, etkä todellakaan ole ainut joka sählää, jossain vaiheessa kadotin koko Blogini johonkin, vaikka eipä tuo olisi haitannut...

  VastaaPoista