lauantai 25. syyskuuta 2010

Pyörällä Kiinaan

Ajelin tänään ihanassa ilmassa täkäläiseen Nordic China Centeriin . Mahtava on portti, pyöräkin niin pikkuinen tuossa portin pielessä. Siellä vietettiin kiinalaista kuujuhlaa,näin täydenkuun aikaan. Oli musiikkia, tarjoilua, puhetta ja väkeä kohtalaisesti. Olin myöhässä, siksi tungosta ei ollut enää. 
Se on kaupallinen juttu, myydään kaikenlaista "krääsää", vaatteita, kenkiä, laukkuja ,taloustavaraa, leluja ym. Olen surkea asiakas, en tykkää ostella tarpeetonta, nurkat tuppaavat olemaan jo täynnä. 
Mahtavaa oli ajella upeassa auringonpaisteessa, +19, n.16 km reissu.
Piti mennä Kiinaan, kun en mennyt Korpilahdelle palelemaan.

9 kommenttia:

 1. Todella upea portti ja kokoakin!Minulle aivan vieras paikka.Missä tämmöinen Center on?
  Joskua nuorena mulla oli kiinalainen,punainen ( tietysti )kattolamppu ja kiinatossuissa käveltiin.Ystävätär oli silloin Kiina-shopissa töissä,joten aika ahkeraankin siellä vierailin.Kiinalaista riisiposliinia mulla oli myös melko paljon,jotka lahjoitin sit toiselle pojalle.Itselle jäi muutama pikkukuppi.

  VastaaPoista
 2. Ei osaa edes kuvitella millaista olisi siellä, pääsisi pois arkipäivän touhuista ja lisäksi kokemaan jotain uutta ja virkistyttävää!Hauskaa matkaa Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan hauskan matkan toivotuksista. Mutta tämä Kouvolassa oleva juttu riittää mulle, vaikka olenkin virkku mumelimummi. Sitäpaitsi, eikös sinne oikeaan Kiinaan mennään soutuvenheellä. Mulla on vaan tuo pieni kahvi-ja omenakäyttöinen polkupyörä.
  Pyöräily on tosi ihanaa, talvellakin voi koetella rajojaan ja sitkeyttään.Tykkään rehkiä.Pyörällä voi lentääkin, kokemusta on !!!

  VastaaPoista
 4. Mullakin on nyt riemukaareni viimeinkin takapihalla, raahasin senkin mukana, tosin viiveellä. Siis ei soutuvenettä vaan Kouvolaan..

  VastaaPoista
 5. Onkohan se jossain tässä lähellä meikäläistä...? Radan alapuolella ...?

  VastaaPoista
 6. Minä rakastan pyöräilyä!

  Nyt syksyllä varsinkin kun on niin hienot, kirpeät ja aurinkoiset säät. Eikä liian kuuma.

  Eilenkin tuli 27 km! Se ei ole paljon mutta kuitenkin. Kävin kokouksessa illalla ja oli säkkipimeää palatessa. Mutta mikäs ajellessa, kun on heijastintakki, heijastimia ja lamppuja niin että olen kuin joulukuusi tuolla tiellä!

  Mulla on vanha soutuvene - kukkaveneenä. Se ei taida enää pitää vettä! En purkanut sitä pois, kun ostimme kiinteistön v. 2008 vaikka ensin aioinkin purkaa sen polttopuiksi. Laitoin kukkia siihen sen sijaan.

  Siskoni asuu Lapinjärvellä eikä ole kertonut että siellä Kouvolassa on tuommoinenkin juttu!

  Mä tykkään kiinalaisesta ruuasta ja laitan aika usein, teen itse myös hapanimeläkastikkeen. Voi nam!

  VastaaPoista
 7. Hei Laali, valitettavasti tuo paikka ei ole ollenkaan niin kiinalainen .Se on sijoittunut Kouvolan entisen meijerin suuriin tiloihin, ja on vaan ihan kaupallinen. Siellä ei pääse Kiinan tunnelmiin ollenkaan. Mutta portti, se on komea.

  PS Olen asunut Västra Klintenillä kesällä -50 "oppimassa ruotsia". (Kom kom ska vi bo på Åland,min flicka o jag med)

  VastaaPoista
 8. ai juu siel on toinen ruotsin ope, gut mornig, ja lilla likka sani kut nat.. toi 4v.. se mua opettaa kan ku on ruottin kielikylpypäiväkodis.. ko hänen iskä on hurri po venska..

  VastaaPoista
 9. Hei! Miten minä luin tämän vasta nyt, vaikka olin sitä jo katsellutkin! Kävin Kiina-centerissä pari vuotta sitten ja olen samaa mieltä, että ei siellä kiinalaistunnelmiin päässyt, pelkkä kaupallinen juttu. Syötiin siellä ravintolassa. Tarjoilija ei puhunut suomea joten epäselävksi jäi, mitä se hyvän makuinen liha oli, toivottavasti ei kuitenkaan koiraa!

  VastaaPoista