maanantai 27. lokakuuta 2014

Lämmin pyörä

Pärnussa kohtasin näin ihanasti puetun pyörän liikkeen edessä. Lämmin  on nostaa rungosta talvella ja satulakin pehmentää oloa. Pitäisköhän minunkin saada jotain vastaavaa aikaan, talvipyöräilijä kun olen... mietin kovasti... ainakin huomattaisiin täkäläisillä tienoilla.
 Lumesta putsaaminen tai sademärkänä ei kuitenkaan olisi hauskaa, taidanpa vaan ihailla tuota tyttöpyörää, on se niin söpö.

8 kommenttia:

 1. Ihana pyörä ja ihana Sinä syys-, talvi-, kesä-, kevätpyöräilijä:) Idea on kyllä varsin hyvä ja kaunis, mutta se ei oikein sateella toimi, pitäisi olla jotakin hylkivää materiaalia. Mutta sitten se ei olisi niin lämmintä.. joten tyytykäämme vain ihailemaan.

  Kerran lähdin kiireesti bussipysäkiltä, mihin olin jättänyt pyörän säilöön jatkamaan matkaa töihin ja ihmettelin outoa kolinaa ja sitä että istuinkin tuntui jotenkin luiselta. No kumit oli puhkottu ja istunkin revitty irti joten eipä ihme:) Kiireessä ei kaikkea älyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa tommonen tihutyö, siltä olen välttynyt, mutta pari pyörää on varastettu. Kerran en lukinnut kipaisin vain kirjastossa palauttamassa kirjaa, silläaikaa viety.

   Vanha baskeri on aika hyvä eriste satulassa.

   Poista
 2. Tämä pitää paikat kosteina sadekelin jälkeen,
  Kokonaan eriasia on sitten muut mahdolliset haitat...

  VastaaPoista
 3. Onpa makee vaate pyörällä. Siinä idea mihin vanhat ylijäämälankakerät käyttää.
  Sinä pidit taas silmät auki ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riemunkirjava lisää riemua usein...itseni päälle en suin surminkaan pukisi näin koreaa asua. Minä harmaavarpunen.

   Poista
 4. Kuin lapaset vain pipo puuttuu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ehkä ne oli liikkeen sisäpuolella, sinne en mennyt. En ole oikein käsityöihmisiä enää (silmät huonot ja lasit vanhat;)

   Poista