sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hääunelmaa Tässä olis valmiina lähes kaikki tarvittava onneen, mutta mistä mies noihin housuihin ;)  Näin hellyttävän herttaiset vetimet löysin kirpputorilta. Etenkin tuo housusysteemi näytti hyvinkin helppokäyttöiseltä, sopisi hieman ikääntyneemmällekin sulhaselle, jos tulee pikahätä. Sepalusaukko oli selvästi kotitekoinen ja ehkä vaimon rakkaudella ompelema. Ihan kunnon villaa oli.
Mutta kun ei ole mulla nyt tarvetta noihin ihanuuksiin.

Olis kyllä hauskaa järjestää happening johonkin kadunkulmaan, heilutella housuja viekoittelevasti ja kysyä laulaen vastaantulevilta herroilta Tuletko Mieheksi Minulle , Minulle Komealle Tytölle  (a'la Georg Ots)
Vai mitä ;) !!!


15 kommenttia:

 1. Voi ei, tämä on aivan ihana kuva. Minulla on vain tuo varamies, joten vaikea edes lainata, mutta kyllä me tähän ennen juhannushäitä varmasti joku keksitään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvisin ensihuumasta ja laulan Mattilan tytön tapaan "Perutaan häät" ;)

   Poista
 2. Miltähän luvulta (40-luku?) nuo paappakalsarit ovat, osaatko sanoa? Mekon malli on hieno ja hyvin tehdyltä näyttää. Materiaalista ei ole kuin haikua ja näyttää jopa läpinäkyvältä. Ajankohtainen malli kuitenkin vaikka tänä päivänä. Saas nähdä, miten happeningissa kävisi, jos vaikka tekisit noin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolttu aivan liian makeanhieno ainakin mulle. Housuista en tiedä, aika vanuttuneet oli, johonkin showjuttuun sopisivat molemmat.

   Poista
 3. Kalsarit vaikuttavat hyvin toimivilta. Suora yhteys "konehuoneeseen".

  VastaaPoista
 4. Entäs kalsarien koko.
  Ratkaisevaa kai on, osoittautuuks ne ahtaiks vai tatteeks ne henksälit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko kittana, ehkä 46, pesty "sataan" kertaan. Eivät takuulla mahdu raavaalle miehelle. Älä osta ;)

   Poista
 5. Voi tuota pukua (siis morsion )!!!!Kirppiksiltä löytää aarteita vaikka ei tarvitsiskaan.Ja matkaa menneeseen,sinne iso-isien ja-äitien aikaan voi tehdä ihan silmät auki ja kuvitella,kuvitella....Eikö olekin ihanaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää ajatella ihmisiä, joiden elämään nuokin vaatteet on kuuluneet. Vaeltelu kaikessa rauhassa ei tosiaan ole hassumpaa.

   Poista
 6. Nuo pöksyt ovat kyllä jonkun ukkelin muinaismuisto vuodelta yks ja kaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totisesti, iäkkäältä vaikuttivat. Hupitarkoituksessahan ne olis mahtavat, siis jossain sketsissä, takuulla naurattais mammoja.

   Poista
 7. Voi voi kun tuliskin lähdettyä kirppareita kiertelemään...

  VastaaPoista
 8. jos kävisit usein vaik eläkeläisten pippaloissa, niin siellä noilla olis käyttöä ihan oikeesti, ne, lue me leikitään näytelmissä mielellään nuoruusaikoja, ollaan morskuja ja kaikenlaista.. että sellaista karnevaalitunnelmaa mulle tuli, vaikka voisin kyllä pitää tuota vaikka Tallina risteilyllä, alushameen kanssa, siellä on muutenkin hurja meno...nii

  VastaaPoista