keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Surullista

Pyöränomistajana  mua  suorastaan itkettää nähdä tämmöistä. Urheilullinen omistaja on huolella lukinnut kaiteeseen, pyörät viety ja ihan yleisellä paikalla Tukholman Kulturhusetin  edessä. Ihmettelen vaan sitä, ettei satula ole kelvannut. Surullista olisi nähdä ikioma pyöräni näin riisuttuna. Pahuutta riittää :(

8 kommenttia:

 1. Asia voi olla niinkin, että viisas omistaja on ottanut renkaat mukaansa välttääkseen pyörän varastamisen. Tiedän, että Suomessa hyvien pyörien omistajat toimivat usein niin.

  Fillaristi minäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi asia mulle, eipä ole tullut mieleeni.... mutta menevätkö he vanteet kainalossa sitten asioilleen. Toivottavasti tässä on sellainen tapaus.

   Poista
 2. Itseltäni vietiin kerran istuin ja puhkottiin kumit ja niin oli muka kiire töihin, että huomasin vasta kun olin ajanut vähän matkaa että jotakin vähän outoa on tässä luisessa kyytissä:)

  Ehkä tuo anonyymi on ihan oikeassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilkivaltaa en ole kokenut, vain kaksi pyörää on varastettu vuosien varrella. Toisella kertaa unohdin lukita ja toisella kertaa pyörä on nostettu lukkoineen päivineen kyytiin. Tulee ontto olo.
   Toivottavasti säästyn moiselta ja Sinä myös !

   Poista
 3. Onneksi ei sentäs ketjupolttaja ole tuohon tehnyt tuliaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketjut taisi olla huonossa rasvassa, ettei syttynyt ;)

   Poista
 4. Jospa tuo oli/on arkista raadollista katutaidetta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla, tosi luurankomainen metalliveistos, ei miun kaaliin kuitenkaan uppoa ;).....mutta jos omistajan tarkoituksena on säilyttää renkaat, niin sitten ihan ymmärrettävää.

   Poista