sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kattoo kattoo

Käväisin perjantaina Helsingissä Ritarihuoneella Kamarikesän konsertissa. Se oli upea, kuinka paljon hyvin, hyvin lahjakkaita nuoria soittajia Suomessa onkaan. Samalla kattelin kattoi , harrastus sekin :)
Taivas kattona
Ritarihuoneen sisääntulon  kaunis holvaus
Asematunnelin uutta osaa lasikattoisena
Mutta tykkään kattoo kattoi..ja talojen yläkerroksia. Siinä on vaara lentää nurin, mutta silläkin uhalla. Yleensähän kadulla kulkiessa katselee eteenpäin, ihmisiä, näyteikkunoita ja katukiveystä. Ylöspäin katsominen vaatii pysähtymistä ja silloin  on hiukan jarruna muille kulkijoille. Siellä ne muutkin turistit tai provinssista tulleet kulkee töksähdellen.  Oli hieno päivä !

5 kommenttia:

 1. Sama vika täälläkin Anjuusa. Milloin katsoa kenotamme niitä yhdessä, se jää nähtäväksi, kun tuntuu että Viipurikin jää nyt väliin, sisko ja Retretti eivät voi:) Ritarihuoneen katto ja taivas ovat mielikattojani. Hienosti hoksattu:)

  VastaaPoista
 2. Miekin kattelisin kattoja, mutta niskan asentohuimauspelkoni vuoksi en paljon arvaa kääntää päätä takakenoon, näitä sun ottamia kattokuvia sentään voin katsella, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Täällä kans kattojen katselija. Kun muutin aikoinaan työn peräss Helsinkiin, Purjehtija varoitti, että ei kannata katsella sateella kattoja, Hesan talot kun ovat niin kovin korkeita. Menee kuulemma vettä nenään!! Tunsi minut.

  Vanhojen talojen räystäät ja ornamentit. Voi sentään.

  Mukava kuvasarja.

  VastaaPoista
 4. Sitä ollaan oltu niin Helsingissä.. ;) Toivottavasti en moneenkaan törmäillyt - tai he sinuun ajatuksissaan kun kulkevat ja sit yks seisoo keskellä jalkakäytävää niska kenossa ylöspäin. Mutta ei se mitään, niin minäkin, silloin kun siellä käyn.
  Uskon että nautit musiikista, olihan sinulla syytäkin.
  Kivat kuvat olet clikannut.

  VastaaPoista
 5. Siellä "Kattojen primadonna"( http://youtu.be/boMmtJexOKM ) niskat kenossa kuvailee yläilimoja:D
  Hienoja otoksia.

  VastaaPoista