perjantai 20. tammikuuta 2012

Lystikästä lunta

Pihani on nyt pullollaan hauskannäköisiä ja harvinaisia olioita. Pyykkipojatkin naamioituvat. Tuo yksi haluaa olla muhvi ja tämä alin tahtoo pelotella minua.
Ja lisää lumimateriaalia pukkaa tuiskuamalla ja nämä muuttavat muotoaan jatkuvasti. Sitten tulee suojasää....ja arki palaa mun satupihaan.

9 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanan mielikuvituksellisia lumikuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on varmaan teilläkin jo lunta, muistelen, että viime vuonna siellä oli hirmuisesti, ainakin kuvien perusteella.

   Poista
 2. Kivaa lumitaidetta. Sitä kun pitää silmät auki niin näkee... ja mikä sen parempi kuin että taide on kotipihalla, kamera on silloin aina lähettyvillä.

  Täälläkin on tullut lunta aivan hirveesti ja lisää tulee koko ajan. Maisemat on jo pullollaan lumesta pullottavia puita ja kinoksia. Ja minä kun vielä muutama päivä ihmettelin sitä kun meren lähellä ei ollut kuin mustia oksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan ookkin Valkea Pohjola eksoottinen.
   Lumi on niin höttöä, ei voi mennä enkeleitä tekemään, ainakaan vielä.
   Ps.huomenna menen tanssiristeilylle Turusta, kivaa !

   Poista
  2. Eppistä---- Mä vaan äherrän, ikäänkuin teen duunia. Kun oli niin pitkään että sitä oli vaan vähän. Ja se mun nilkka ---- eppistä edelleen. :)D

   Toivon sulle oikein kivaa meriaikaa ja hurjia tanssittajia.

   PS. poistin tuon allaolevan kommin, kun se meni vahingossa tuohon kommilaatikkoon, ja halusinkin vastata sulle. Voit poistaa sen.

   Poista
  3. Lumi on mahtava elementti ja kuvat olivat tosi kivoja ja orvokille toivon parantumisia tottakai, tanssihullu kun on ja Sinäkin taisit olla sopivan verran anjuusa:)

   Poista
  4. Lumen vaihtuvat muodot kiehtoo, kuten pilvetkin. Ollaanhan me Orvokin kanssa tanssihulluja, olis vaan miespuolisiakin hulluja tarjolla.

   Poista
 3. Ihan hurjan eläviä kuvia, nauravia luonnon lumiukkoja;)) Sivullani pieniä sanoja on sinulle haaste. Vastaan ottaminen on vapaaehtoista;)) niinkuin kaikki elämässä näin ehtoo puolella;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aikalailla heikko kirjoittamisessa, puuttuu se lahjakkuus kokonaan.Enemmänkin visuaaliset jutut kiinnostaa. Olen esim. huono siteeraamaan, mitä joku on sanonut. En kertakaikkiaan muista, vanhako oon, no olenhan tietysti.
   Kiitos vaan kutsusta!

   Poista