lauantai 4. joulukuuta 2010

Kanariavarpailla syksystä talveen

Syksy suhisi vauhdilla päivästä toiseen. Olisiko ollut pientä väsymistä blogin kirjoitteluun ollut olemassa. Todella kirjallisesti taitavia blogisteja olen seuraillut kylläkin lähes päivittäin. Se on suuri ilo meikälle, kun työstäkään ei voi enää iloita. Eläkeläisellä sanotaan olevan aikaa yllin kyllin. Lomaa kun on koko ajan.
Oikeastaan loman tekee se, että on vähän aikaa ihan muualla kuin kotioloissa. Mulla se oli tuo kaksiviikkoinen matka Playa del Inglesiin.
Näin jälkeenjääneenä tapauksena laitan varpuskuvan näkyviin, kun ne mun sukkavarpulitkaan (muistaako enää kukaan varpulikisaa) eivät näkyneet kuin hetken.
Tässä ihan puolituoreet, kauankäytetyt  KANARIAVARPAAT parin viikon takaa. Oikein kuorrutuksella varustetut. Hullulta tuntuu, että vasta 2 viikkoa sitten kävelin kuumassa hiekassa. Ja tällä viikolla -18 pakkasessa samoilla varpailla hain lehden postiluukusta 12 metrin päästä. Hullu mikä hullu.

Pakko on myös laittaa rukoilijasirkka näkyviin. Tämä 7cm pituinen otus riippui alassuin piikkipensaassa ja katseli tarkkaavaisesti suoraan kameraan. Never seen him before !

Toinen Sirkka. jota en ennen ollut tavannut oli tämä  Plätty, yllätystreffattiin karaokepubissa. Hänhän oli tässä Tähtiartistien järjestämässä Kimppakaraokessa, josta on jo videokin nähty. Laitanpa kuuman punaisen kuvan itse kilpailutilanteesta. Hieman "tärähtänyt" kuten me kaikki taidettiin siellä vähän olla. Säät oli mainiot niinä viikkoina, siis mahtava ajoitus lomalle.
MUTTA   .....HOME SWEET HOME...... aina ihana tulla kotisuomeen ja suoraan valkeaan talveen !!!

10 kommenttia:

 1. Kiva kun kerroit lomastasi, siitä etelän jaksosta siis. Oispa kiva matkata, ainakin ajatuksissa, kun ei fyysisesti enää jaksa.

  VastaaPoista
 2. Hienot kanariavarpaat... ja kiva kuvakin. Varmaan kuuma loma.

  VastaaPoista
 3. hienot varpaat ja hienot sirkat!

  (ja sanavahvistus "parsia" - jota juuri teen!)

  VastaaPoista
 4. Mua kiehtoo kanssa sanavahvistukset. Niistä saisi mainion pakinan laittamalla niitä vaan peräkkäin ja väliin silloin tällöin joku ymmärrettävä sidesana.
  Olis vänkää.....taidanpa ruveta keräämään.
  (ai että oikein parsit, minä yleensä vaan kursin :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat varpaat!Ja hyvinhän sopivat näin joulun aikaankin:)Loma jossain muualla kuin kotisohvalla tuntuu aina enemmän lomalta ja sulla on ilmiselvästi ollut myös hauskaa.

  VastaaPoista
 6. Johan olit Sirkat bongannu!

  Meillä oli takapihalla viimekesänä kiroilijasirkka, en ilkeä matkia sen laulua, oli sen verran hävitöntä kuultavaa.

  Taidanpa minäkin lähteä varpaanhiekoitukseen. Pihan hiekoitus alkaa kyllästyttää...

  VastaaPoista
 7. Joo 2 Sirkkaa bongasin henkilökohtaisesti, arvaas vaan kuinka monta Jormaa tepasteli rannalla aivan avoimesti esitellen itseään.Vaikuttivat vähän väsyneiltä ;))) Niitä oli satoja.

  VastaaPoista
 8. Moikka Anjuskainen,oli mahtavaa tavata Inklesissä ja taisin olla äimänkäkenä kun Keke (se juontaja) toi sinut mun luo:D
  Hyvä kuvahan toi on, vaikka siitä pari tyttöä onkin pois, kun ne olivat niin vilikkaita, että heti häippäsivät.Hauskaa meillä ainakin oli ja nuo sun varpaat olisivat varmaan voittaneet sen varpulikisan:)
  Mukavia joulun valamisteluja.

  VastaaPoista
 9. Kiitti Plätty! Ilo oli kyllä mun puolellani.Koskahan nähdään seuraavan kerran.
  Odotellaan ja tehdään joulua !

  VastaaPoista