tiistai 12. lokakuuta 2010

Johtaja-ainesta

http://www.youtube.com/watch?v=0REJ-lCGiKU

Uskomaton ipana, että tällaisia tästä maailmasta löytyykin. Pojalla on todella partituuri hallussa ja mitä tulkinta.
Minkähän ikäinen mahtaakaan olla, tarina ei kerro. On varmaan jo kohdussa kuullut päivittäin klassista musaa ja tietysti muutakin. Ei voi muuta kuin ihmetellä. Taatusti on tuleva kapellimestari. Lahjakkuuksia on niin monella elämän alueella.

7 kommenttia:

 1. Harmi, taisipa tulla kahteen kertaan tuo video, mutta kun en ole lahjakas tällä osaalueella ollenkaan. Haitanneeko ?

  VastaaPoista
 2. heips, ei yhtään haitannut, minäkin höpsö huomaamatta kopsasin ne kummatkin ja sijoitin sit molemmat, ihan hyvin sillälaillakin onnistui :)))
  Mahtava ipana. 3-v, ja tuollainen rytmitaju ja musiikin tuntemus. Pääsee pitkälle, jollei lahjakkuutta tyrmätä. Kiva löytö.!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttava tuo video! Minun oli pakko jakaa se Twitterissä!

  VastaaPoista
 4. Tämä oli mahtava, nenää aina vaan välillä kutitti.:)

  VastaaPoista
 5. Lapset! Ovat aivan ihania! Minun lapsenlapset molemmat 5v . eri tyttärien. mökillä kantoivat kattiloita ja erinäisiä kulhoja pihalle ja sitten alkoin pakutus. ja laulu.. se välittömyys se innostunut täysillä tekemisen riemu.
  Kun tulin jo ikinuorivanhaksi, en enää jaksa, ihan niin paljon edes katsoa mitä nämä pienet tekevät. tuo televisio rohkaisee kai lapsia, kun näkevät mitä muut tekee niin oppivat
  .
  Mitä sulle kuuluu et ole kirjoitellut, käyhän välillä kylässä minunkin sivuilla, älä eksy, kun niitä on kaksi..pitäs vissiin poistaa se aikatherine siitä toisen otsikosta, kun sekin on jo mennyytä olen nyt riipustaja.

  VastaaPoista
 6. hei haloo! Anjuuska! Missä sä luuraat? Ei kukaan enää omissa blogeissaan pysy, aina kun käyn kuukkimassa on vaan , no okei ihana fideo, mutta mitä nyt kuuluu? nythän on jo marraskuu pyhienmiesten ja kai naistenkin päivä, ainakin mun mielestä Maria oli aikas pyhä, ja äiti Teresa, no loput onkin sitten syntisiä jolandoja.

  oletko terveenä, ja mitä kivaa on tapahtunut? tere tulemast mun sivuille siellä on uutta luettavaa yhteensä yli 100 tekstiä ja lisää tulee. nyt kirjoitan tuon sarjana mitä aloitin, pitää välillä tuumia. niin muuten jos ihmettelet, niin riipustajan nimen pyyhin taas pois se oli suojakilpi pahimman yli. terveisin aikku katri..

  VastaaPoista
 7. Anja hei, tämä teksti ei nyt sitten mitenkään liity tuohon tekstiin, mutta halusin vain sanoa, että joskus on onnea, kun istuu aamiaispöydässä oikeaan pöytään ja siten tutustuu kivoihin ihmisiin, kuin sinuun. Nyt on Kanarian jälkeen taas arki palautunut ja se on hyvä niin. Joulunodotusta sinne koti-Suomeen, toivottaa Ritvanneli Saksasta

  VastaaPoista